Zakelijke aansluitingen

In Hengelo maken we gebruik van diverse technologieën om bedrijven aan te sluiten op Warmtenet Hengelo. Wij kunnen duurzame warmte leveren voor ruimteverwarming, warm tapwater en voor bedrijfsprocessen. Tevens kunnen wij duurzame koeling leveren. Zo wordt het Twentebad verwarmd door middel van een houtgestookte ketel en maken organisaties op het Gezondheidspark gebruik van aardwarmte. Soms plaatsen we tijdelijke voorzieningen die nog gebruik maken van gas, zoals bij het ROC. In op korte termijn worden deze voorzieningen vervangen en aangesloten op een meer duurzame manier van verwarmen, zoals industriële restwarmte. Wilt u weten welke oplossing past bij uw onderneming? Neem dan contact op met Warmtenet Hengelo.

 

Minder onderhoud

Warmtenet Hengelo ontzorgt u. Wij zorgen voor de aanleg en levering van het systeem tot en met de afleverset, maar ook voor het onderhoud hiervan. Een cv-ketel is soms alleen nodig voor piekverwarming op extreem koude dagen. Hiermee bespaart u op onderhoudskosten. Een productiestop voor onderhoud is niet meer nodig. Onderhoud en mogelijke reparaties van de binneninstallatie (leidingen en de radiatoren) komen wel voor uw rekening.

Ook bij u kan een installatie op maat worden geplaatst, afgestemd op uw bedrijfsruimte en wensen. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor advise over welke duurzame oplossing het best bij uw bedrijf past.

U krijgt een indruk van de mogelijke oplossingen aan de hand van diverse projecten. Daar vindt u ook een download naar verschillende projectbladen.